Hoe moet ik me registreren en aanmelden?

Als je aangemeld bent, opent deze website extra mogelijkheden!
  • De laatst toegevoegde teksten (ook oudere archiefteksten) vind je terug onderaan de pagina - dit is niet zichtbaar als je niet aangemeld bent.
  • Je kunt zelf teksten op de site plaatsen, of je bestaande teksten corrigeren.
  • Je krijgt een eigen "profielpagina" - hierin staan alle teksten van jouw hand mooi bij elkaar. Je kunt hier ook iets over jezelf vertellen, en zo contacten leggen met collega's of confraters. Je kunt deze profielpagina ook een plaats geven in de signatuur van je mails. De URL is heel simpel: www.preken.be/gebruikersnaam
  • Een aantal teksten zijn voorbehouden voor de leden (op verzoek van de auteurs, of omwille van de persoonlijke aard van de teksten: teksten rond uitvaart bijvoorbeeld)
Wat moet je nu doen, om je te kunnen aanmelden?
Het eerste wat nodig is, is het aanmaken van een account. Dit is niet moeilijk om te doen, het wijst zelfs zichzelf uit! Kijk maar in de linkermenu, onderaan. Daar zie je de tekst: "Registreer"

Als je hierop klikt, kom je op de aanmeldpagina terecht. Hier vragen we je enkele gegevens in te vullen... Enkele gegevens zijn belangrijk genoeg om wat extra uitleg te geven:
  • Uw naam: Je voornaam en achternaam - dit is de naam die zal verschijnen bij teksten van jouw hand.
  • Gebruikersnaam: de naam waarmee je je moet aanmelden (zie verder)
  • E-mail: het e-mail adres waarop je mails van de website (bijvoorbeeld met antwoorden op je vragen) wilt krijgen.
  • Wachtwoord: een code die in het vakje onder de gebruikersnaam wordt ingevuld als je je aanmeldt.
Verder kun je opgeven waar je ergens pastoraal actief bent, op welke manier je pastoraal betrokken bent... en eventuele andere informatie die je graag met andere deelnemers wilt delen. Deze gegevens zijn niet toegankelijk voor mensen die niet aangemeld zijn.
Beheerders kunnen deze informatie inkijken en eventueel corrigeren. Als je aangemeld bent, zal iemand anders die ook aangemeld is, jouw informatie kunnen bekijken.

Ziezo! Ik wens je verder veel plezier op deze website!