Door de wol geverfd

Wasmiddelen producenten tonen in reclameboodschappen trots hun innovaties Zo is er nu een middel dat schoon wast op nog lagere te tempraturen De Apokalyps 7,9 14b-17 boodschap spreekt over een biologisch wasmiddel het bloed van het lam waarin de gewaden worden wit gewassen. Ik zie u al fronsen Die reclameboodschap pik ik niet. Wat denkt u bij deze boodschap; Tussen de aarde en de Hemel zweeft al een “huisje” het internationaal space centrum ISS die de modernste wasmachine ter wereld al aan boord heeft. De wasmachine daar aan boord reinigt de kleding en het water!! met ozongas en een druppeltje groene zeep. Op die manier kunnen ze daar-bijna- eeuwig gratis de was doen. De energie kost niets en komt van de zon.

Vergaat het U als de heidenen? toen deze boodschap hoorden waren zij verheugd en verheerlijkten dat woord , en allen die tot het eeuwig wassende leven waren voorbestemd namen het geloof (in die wasmachine) aan.

De wasmachine van het ISS is binnenkort ook op aarde verkrijgbaar. Deze trivia gaat er bij het volk in als zoete koek. Zo gaat de wens van onze premier Rutte ook in vervulling omdat er het komende kwartaal er een run van de kudde Nederlanders en Belgen op die ISS wasmachine zal ontstaan die zo bijdraagt aan het einde van deze crises en de milieuvervuiling door …. Wasmiddelen….Producenten.

Ook de Evangelie boodschap van vandaag is lekker kort en super duidelijk Jezus kent zijn schaapjes! en geeft hun eeuwig leven Geen schaap zal worden weg geroofd. Ja ja! Misschien als je dicht in de buurt van de hand van zijn vader blijft. Dan ben je een dom en onvolwassen schaap toch?

Hedonisme, genotzucht en secularisatie hebben grote kuddes ver verwijderd van die hand van God Naar een zone waar ook de wolven vrijspel hebben. Daar hoort men het woord van God niet meer en preekt de toon aangevende wasmiddelen maffia de passie en zijn verleidingen om je vooral niet als dom willoos schaapje te laten in palmen door die goede Herder met zijn boodschap. Zij gebruiken en misbruiken zelfs de godvrezende vrouwen die uit de toonaangevende kringen kwamen en ook de voornaamste burgers uit de stad; zij veroorzaakten een vervolging tegen die wasmachine van het ISS
en verjoegen dat apparaat uit hun gebied. .Door de eeuwen heen gaat dat spel van list en bedrog ten bate van hun eigen voordeel al zo Net zoals de wasmachine van het ISS bestaat God en het eeuwig leven. Christenen die door de wol zijn geverfd weten dat. En schudden het stof van hun pootjes. Treutel